Hellät ja hoitavat kampaamopalvelut Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere tarjoaa hiuksillesi hoitoa ja hellää käsittelyä. Monipuoliset kampaamopalvelumme kattavat esimerkiksi leikkaukset, värjäykset, föönaukset ja kampaukset. Saat meiltä myös hiusten vaalennukset ja erikoisvaalennukset sekä hiustenpidennykset.

Yhteystiedot

Kaikkea hiusten hyvinvoinnin eteen

Tarjoamme kampaamopalveluita ammattitaidolla, luovuudella ja näkemyksellä hoitolassamme Helsingin Munkkiniemessä. Teemme kaiken hiustesi hyvinvoinnin eteen. Palvelumme kattavat:

  • naisten hiustenleikkaukset

  • föönaukset

  • tyvivärjäykset ja värjäykset

  • raidoitukset, myös tupeerausraidat

  • kampaukset arkeen ja juhlaan.

Tutustu tarkemmin myös vaalennuksiin ja erikoisvaalennuksiin sekä hiustenpidennyksiin. Teemme kestävät ja omille hiuksillesi hellävaraiset pidennykset Mago-tekniikalla.

Varaa aika!

Naisten hiustenleikkaukset

Hiukset tarvitsevat säännöllistä leikkausta voidakseen hyvin. Onnistunut hiustenleikkaus korostaa myös asiakkaan piirteitä ja persoonaa oikealla tavalla. Hyvin leikattua hiusta on lisäksi helppo laittaa kampaamokäyntien välillä.

Ammattilaisemme leikkaavat hiuksesi sinulle sopivaan tyyliin. Teemme mielellämme mallinmuutosleikkaukset ja muut leikkaukset. Palvelumme kattavat myös muun muassa hiusten tasoitusleikkaukset.

Kysy lisätietoja

Hiusten värjäykset

Hiukset voidaan värjätä usealla eri tavalla. Saat meiltä tyvivärin, kun omaa hiusta on näkyvissä enintään kaksi senttimetriä. Teemme myös värjäykset yhdellä tai useammalla värillä sekä erilaiset raidoitukset.

Oikein valittu hiusväri sopii juuri sinun omaan värimaailmaasi ja tyyliisi. Se korostaa parhaita puoliasi ja tuntuu omalta alusta alkaen. Kysy lisää palveluistamme tai varaa suoraan aika!

Ajanvaraus

Kampaukset arkeen ja juhlaan

Teemme letit, kiharakampaukset, pikakampaukset, juhlakampaukset ja hääkampaukset toiveidesi mukaan. Suunnittelemme mielellämme kampauksen yhdessä kanssasi. Suosittelemme, että valmistaudut hääkampaukseen varaamalla ajan koekampaukseen. Siten kaikki on varmasti juuri toiveidesi mukaista itse juhlapäivänä.

Kampauksen lisäksi saat meiltä häämeikin, juhlameikin, arkimeikin tai vaikka kuvausmeikin. Tutustu tarkemmin meikkauspalveluihimme ja kysy lisää!

Meikkauspalvelut
Puhelinkuvake

Tarjoamme hiustesi hyvinvoinnin varmistavat kampaamopalvelut Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä!