Wellness-palvelut koko kehon ja mielen hyvinvointiin Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere tarjoaa wellness-palvelut koko kehon ja mielen hyväksi Helsingin Munkkiniemessä. Ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään!

Yhteystiedot

Kasvo- ja vartalohoidot

Käytämme kasvohoidoissa italialaista Bioline Jato -kosmetiikkasarjaa ja huomioimme hoidoissa eri ihotyyppien tarpeet. Kasvohoitomme sisältävät aina ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman, mukaan lukien kotihoito-ohjeet. Hoitoihimme kuuluvat Bioline Jato Line+, De-Sense, Lifting Code, Gua Sha, Aqua+, Pura+, Dolce+ ja Vita+. 

Vartalohoitomme puolestaan kattavat puhdistavat, muotoilevat ja kiinteyttävät Meso-Fit-hoidot, rentouttavat öljyhieronnat ja kiinalaiset jalkahieronnat. Saat meiltä lisäksi pikamanikyyrit, sokeroinnit ja suihkurusketuksen.

Tutustu tarkemmin

Kulmat ja ripset

Kulma- ja ripsipalvelumme kattavat ripsien värjäyksen, kulmien muotoilun ja kulmien värjäyksen. Saat meiltä lisäksi Yumi Lash -ripsien kestotaivutukset ja Yumi Brows -kulmien laminoinnit.

Otamme kulmien käsittelyssä huomioon asiakkaan yksilölliset piirteet ja toiveet. Lopputulos on aina kaunis ja luonnollinen. Ripsien värjäyksessä käytämme silmille turvallisia väriaineita, jotka eivät ärsytä silmiä.

Yumi Lash -ripsien kestotaivutus ja Yumi Brow -kulmien laminointi ovat luonnollisuutta ja kestävyyttä arvostavan valinta. Käsittelyt myös hoitavat ja kosteuttavat.

Lue lisää

Meikkauspalvelu ja -koulutukset

Teemme kauniit ja kestävät päivämeikit, hää- ja juhlameikit sekä esimerkiksi kuvausmeikit joko liikkeessämme tai vaikka työpaikallasi. Tarjoamme myös meikkiopastusta yksilöille ja ryhmille. 

Lisäksi järjestämme kauneusmeikkikursseja meikeistä ja meikkaamisesta kiinnostuneille henkilöille jotka tähtäävät kauneusalalle, kuten meikkaajaksi tai kauneusasiantuntijaksi. Autamme omaksumaan meikkauksessa tarvittavat tiedot ja saamaan oman luovuutesi esiin. Kouluttajana toimii Pia Still, jolla on pitkä kokemus alalta.

Lue lisää

Hyvinvointi ja terapia

Pyrimme auttamaan sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamisessa. Palveluihimme kuuluvat myös hyvinvointivalmennus ja hypnoterapia.

Hyvinvointivalmennuksessa ohjaamme ja tuemme sinua terveyteen, elämäntapoihin, työhön, harrastuksiin ja esimerkiksi palautumiseen liittyvissä valinnoissa. Pyrimme kohentamaan yhdessä elämäsi eri osa-alueita.

Hypnoterapiassa autamme sinua muutoksessa hypnoosin keinoin. Hypnoterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi riippuvuuksien hoitamisessa ja painonhallinnan tukena.

Lue lisää
Puhelinkuvake

Tarjoamme koko kehon hyvinvointiin tähtäävät wellness-palvelut Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä!