Hiusten vaalennukset ja erikoisvaalennukset ammattitaidolla Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere Helsingin Munkkiniemessä tekee hiusten vaalennukset ja erikoisvaalennukset ammattitaidolla. Tutustu myös muihin kampaamopalveluihimme sekä meikkauspalveluihimme ja varaa aika!

Yhteystiedot

Monenlaiset raidat ja väri koko hiuksiin

Teemme monenlaiset hiusten raidoitukset ja koko pään vaalennukset. Palvelumme kattavat:

  • tyvivaalennukset (hiuskasvu alle 2 cm)

  • raidat

  • liukuvärjäykset

  • erikoisvärjäykset (Balayage, Babylights, Airtouch).

Varaa aika!

Erikoisvärjäykset: Balayage, Babylight ja Airtouch

Tekemiimme erikoisvärjäyksiin kuuluva värjäykset Balayage-tekniikalla, Babylights-raidoitukset sekä Airtouch-värjäykset.

Balayage

Balayage tulee ranskan kielen sanasta ”balayer”, joka tarkoittaa lakaisemista ja harjaamista. Balayage viittaa vapaan käden maalaustekniikkaan, jossa kampaaja luo siveltimillä intensiteetiltään erilaisia sävyjä hiuksiin. Siveltimet valitaan käsiteltävän hiustyypin mukaan. Yhdistämällä vaaleita ja tummia sävyjä voidaan korostaa tai pehmentää haluttuja piirteitä.

Babylights

Babylights-raidat ovat luonnollisia ja ohuita. Ne soveltuvat niille, jotka haluavat vain vähän muutosta hiuksiin. Selkeitä rajoja ei tule.

Airtouch

Airtouch on monivaiheinen vapaan käden monivärjäystekniikka, jolla saavutetaan luonnollisen kaunis lopputulos. Kampaaja puhaltaa föönillä lyhyet hiusosiot pois kustakin hiusosiosta, jotta sävyt saadaan sulautumaan täydellisesti toisiinsa.

Onnistunut vaalennus ammattilaisen käsissä

Vaalennus on muodikas klassikko, jonka onnistuminen edellyttää sitä, että ammattilainen tarkistaa hiustesi kunnon. Jätä myös hiusten värinpoisto aina ammattilaisen tehtäväksi. Värinpoisto on kaikista kuluttavin käsittely hiuksille, mutta oikeanlaisilla tuotteilla se voidaan tehdä hellävaraisesti ja hiusta säästäen.


Muista realismi ja kärsivällisyys vaalennusprojektissa! Mitä tummempi hius on, sitä todennäköisemmin väripoistoja tarvitaan useampia. Hiusten tummuusaste määritellään asteikolla 1–12. Tummin sävy on 1 ja vaalein 12. Yhdellä värinpoistolla hiusta pystytään vaalentamaan 3–7 astetta riippuen hiuksen laadusta, kunnosta sekä vaalennusaineesta.


Hiusten sävytys värinpoiston jälkeen vaatii myös ammattilaisen taitoja. Sävytyksellä on ratkaiseva merkitys kauniin ja tasapainoisen värin saavuttamisessa.


Vaalentamiseen ryhdyttäessä on hyvä tiedostaa, että hius vaatii hyvää kosteutusta ja oikeanlaiset kotihoitotuotteet värin ylläpitämiseksi kampaamokäyntien välillä.

Puhelinkuvake

Teemme onnistuneet vaalennukset ja erikoisvaalennukset kampaamossamme Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!