Hiustenpidennykset Mago-tekniikalla kampaamossamme Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere tekee kauniit, aidosta hiuksesta valmistetut hiustenpidennykset Mago-tekniikalla Munkkiniemessä Helsingissä. Tutustu myös muihin kampaamopalveluihimme ja varaa aika!

Yhteystiedot

Mago-hiustenpidennykset

Mago-hiustenpidennys on luonnollinen tapa saada tuuheutta ja pituutta hiuksiin. Mago-pidennyksiä ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin, vaan osiot solmitaan kiinni puuvillalangalla. Tässä patentoidussa käsittelyssä hiukset eivät vaurioidu millään tavalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy ja irtoaa.

Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä ja rasitusta. Solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä, mikä tekee kiinnityksestä entistä pitävämmän. Oikein hoidettuna Mago-hiustenpidennys kestää 3–6 kuukautta riippuen hiusten kasvunopeudesta.

Mago-hiustenpidennykset eivät sisällä allergisoivia aineita, joten ne sopivat myös monille, joille muut hiustenpidennykset eivät sovi. Kiinnostuitko? Varaa aika hiustenpidennykseen!

Ajanvaraus

Kauniit hiukset helposti

Hiustenpidennyksillä saat kauniin pitkät hiukset helposti. Pidennyksiä voidaan käyttää koko pään alueella tai osassa päätä. Lisäksi niiden avulla voidaan tehdä tuuhennuksia ja väriefektejä.

Mago-pidennyshiusta on saatavilla suorana tai laineikkaana ja useissa eri sävyissä. Käytämme aidosta hiuksesta valmistettuja pidennyksiä, jotka sulautuvat omien hiustesi joukkoon. Hiustenpidennysten pituudet vaihtelevat yleensä 30–60 senttimetrin välillä.

Kysy lisätietoja

Pidennettyjen hiusten hoitaminen

Aidosta hiuksesta valmistetut Mago-pidennykset ovat kestäviä. Pidennyksiä voi pestä, hoitaa ja muotoilla, kuten omia hiuksia.

Hiukset kannattaa pestä kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella. Sen sijaan pidennyksiin ei tule käyttää rakennepaikkaavia tai korjaavia tuotteita.

Pidennettyjä hiuksia voi föönata, kihartaa ja kiinnittää omien hiusten tavoin. Hiuksiin kannattaa käyttää lämpösuojan sisältävää hiuksiin jätettävää hoitoainetta tai muotoilutuotetta.

Monet muut pidennystyypit vaativat huoltoa kampaajalla. Mago-hiustenpidennykset kestävät hyvännäköisinä myös ilman huoltoa.

Puhelinkuvake

Saat kauniit, aidosta hiuksesta valmistetut hiustenpidennykset kampaamostamme Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä!