Laadukkaat parturipalvelut Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere tarjoaa laadukkaat parturipalvelut Helsingin Munkkiniemessä. Leikkaamme miesten ja lasten hiukset koneella ja saksilla. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Yhteystiedot

Miesten hiustenleikkaukset

Saat meiltä hiusten koneleikkaukset ja saksileikkaukset ammattitaidolla. Varmistamme, että leikkaus sopii juurin sinun tyyliisi. Autamme sinua myös löytämään sinulle hoidoltaan sopivan leikkauksen, eli sellaisen hiusmallin, jonka sinäkin saat muotoiltua tyylikkäästi parturikäyntien välissä.

Yleensä leikkaamme hiukset siten, että ne pysyvät hyvänä mahdollisimman pitkään, mielellään noin 4–6 viikkoa. Kuuntelemme tietenkin myös yksilöllisiä toiveitasi.

Varaa aika!

Lasten hiustenleikkaukset

Saat meiltä myös lasten hiustenleikkaukset koneella ja saksilla tehtynä. Pidämme huolta siitä, että parturissa käynnistä tulee mahdollisimman onnistunut kokemus. Työskentelemme kärsivällisesti myös perheen pienimpien kanssa.

Leikkaamme lapsen hiukset haluttuun malliin. Kuuntelemme sekä lapsen että hänen vanhempiensa toiveita. Viimeistelemme leikkauksen muotoilemalla hiukset – kuten aikuisillekin tekisimme.

Kysy lisätietoja

Myös miesten hiusten värjäykset

Värjäämme miesten hiukset joko osittain kokonaan. Palvelumme kattavat tyvivärit, yhden värin värjäykset ja värjäykset useammalla värillä. Teemme myös erilaiset raidoitukset sekä vaalennukset ja erikoisvaalennukset mahdollisimman hellävaraisesti.

Ammattilaisemme varmistavat, että hiusväri sopii juuri sinun tyyliisi. Oikein valittu hiusväri tuntuu omalta alusta alkaen ja korostaa piirteitäsi. Kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua sopivan lopputuloksen suunnittelussa – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Monipuolista tukea hyvinvointiin

Olemme parturi, kampaamo, kauneushoitola ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa monenlaisia palveluita. Tavoitteenamme on auttaa sinua rakentamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointivalmennuksessa laadimme suunnitelman, joka kattaa eri elämänalueisiin liittyviä toimenpiteitä. Kannustamme sinua ja seuraamme kehitystä yhdessä kanssasi.

Lue lisää!
Puhelinkuvake

Saat meiltä laadukkaat parturipalvelut Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!