Apua hyvinvoinnin rakentamiseen Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere Munkkiniemessä Helsingissä tarjoaa hyvinvointivalmennusta ja hypnoterapiaa kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus on henkilökohtaista, juuri sinun tarpeistasi ja voimavaroistasi lähtevää ohjausta. Kartoitamme tilanteesi yhdessä kanssasi ja laadimme suunnitelman hyvinvointisi parantamiseksi. Kannustamme sinua suunnitelman toteuttamisessa ja seuraamme kanssasi etenemistäsi.

Hyvinvointivalmennuksessa huomio kiinnitetään esimerkiksi terveyteen, elämäntapoihin, työhön, harrastuksiin ja palautumiseen. Hyvinvointi riippuu monesta tekijästä, ja sitä saadaan kohennettua elämän eri osa-alueille suuntautuvin toimenpitein. Tavoitteena on sopivan tasapainon löytäminen.

Hypnoterapia

Hypnoterapia on terapiamuoto, jossa hyödynnetään hypnoosia pysyvän psykologisen muutoksen aikaansaamiseksi. Hypnoosia on käytetty esimerkiksi riippuvuuksien hoidossa, kuten tupakoinnin lopettamisessa, ja apuna painonhallinnassa.

Hypnoterapiassa ajatteluun, tunteisiin ja käyttäytymiseen pyritään vaikuttamaan suggestion avulla. Terapiassa hyödynnetään myös mielikuvatekniikoita.
Hypnoterapiaa käytetään yleensä lyhytkestoisena terapiamuotona. Sitä voidaan käyttää myös osana pitkäkestoista psykoterapiaa.

Kysy lisätietoja

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hyvinvointi on monen tekijän summa. Siihen liittyvät esimerkiksi tyytyväisyys omaan elämään sekä kokemus omasta elämänlaadusta ja onnellisuudesta.

Hyvinvointiin voidaan vaikuttaa kiinnittämällä huomio moniin toisiinsa vaikuttaviin tekijöihin, kuten lepoon, liikuntaan, ravintoon ja mielen hyvinvointiin. Puhutaan esimerkiksi fyysisestä, psyykkisestä, sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista.

Hyvinvointiin voi vaikuttaa tekemällä sitä tukevia valintoja. Perustana hyville valinnoille on oman itsensä ja omien tarpeidensa tuntemus. Apuna itseensä tutustumisessa ja valintojen tekemisessä voi käyttää ammattilaista.

Ota yhteyttä

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Parturin, kampaamon ja kauneushoitolan palveluidemme avulla saat huolitellun ulkonäön, mikä myös osaltaan parantaa hyvinvointiasi. Kaunis iho, meikki ja hiukset saavat sinut tuntemaan olosi huolettomammaksi ja itsevarmemmaksi.

 

Olisiko aika tehdä pieni arjen hyvinvointiteko? Tutustu palveluihimme ja varaa aika! Ajanvaraus on avoinna 24/7.

Puhelinkuvake

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua hyvinvoinnin rakentamiseen Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä!