Meikkauspalvelumme – kauneutta kaikkiin tilaisuuksiin Helsingin Munkkiniemestä

Mondo Bellezza & Benessere tarjoaa kaikki tarvitsemasi meikkauspalvelut Helsingin Munkkiniemessä. Saat meiltä myös meikkauskoulutukset pienille ja isoille ryhmille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Meikkauspalvelumme

Teemme kauniit ja kestävät meikit kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Häämeikki ilman koemeikkiä

Toteutamme häämeikin asiakkaan väriharmonian mukaisesti. Meikki sisältää kauniin ja kuulaan pohjan, valot ja varjot, silmämeikin, ripsitupsut ja huulet. Meikin tekeminen kestää noin 75 minuuttia. 

Iltameikki/juhlameikki

Teemme iltameikin/juhlameikin aina asiakasta kuunnellen ja ammattitaidolla. Meikki sisältää pohjan, valot ja varjot, kulmat, silmämeikin, huulimeikin ja halutessasi ripsitupsut. Meikin tekeminen vie noin 60 minuuttia.

Päivämeikki

Päivämeikki sisältää kevyen ja kuulaan pohjan, kulmat, kevyen silmämeikin (enintään kaksi luomiväriä), rajauksen, ripsivärin sekä huulikiillon tai huulipunan. Päivämeikin tekemiseen menee noin 35 minuuttia.

Häämeikki koemeikillä

Kaunis ja kuulas häämeikki sisältää pohjan, kulmat, valot ja varjot, silmämeikin asiakkaan väriharmonian mukaisesti, ripsitupsut ja huulimeikin.

 

Varaathan ajan koemeikkiin erikseen viestillä tai sähköpostilla!

Juhlameikki ja juhlakampaus

Teemme juhlameikin ja juhlakampauksen asiakkaan toiveiden mukaan.

Häämeikkipaketti Bellezza

Hääkampaus ja häämeikki (sisältäen koekampauksen ja koemeikin).

Häämeikkipaketti Dolce

  • Hääkampaus ja häämeikki (sisältäen koekampauksen ja koemeikin)
  • Hiusten leikkaus ja hiusten värjäys
  • Kulmien muotoilu ja värjäys

Kuvausmeikki

Henkilöstökuvaus, malliportfolio, rippikuva, ylioppilaskuva tai mikä muu tahansa kuva – anna meidän hoitaa meikkaus! Kuvausmeikki on yleensä melko voimakas, koska kuvausvalot syövät värejä. Räätälöimme kuitenkin meikin aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

 

Teemme henkilöstökuvausmeikkejä myös työpaikoilla – pyydä tarjous!

Meikkiopastus

Käymme läpi meikkipussisi sisällön ja annamme vinkkejä hyviin hankintoihin. Autamme löytämään oikeanlaisen väriharmonian ja opastamme pohjan, contourin, silmämeikin ja huulimeikin tekemisessä.

Meikkikurssit

Järjestämme myös pidempiä meikkauskursseja kauneusalalle pyrkiville.

Ennen häämeikkiä

Ihanaa hääpäivää ja onnea sinulle! Toivotamme sinut tervetulleeksi häämeikin tekoon. Tässä muutamia vinkkejämme ennen häämeikkiin tuloa.

Hyvä ja hoidettu iho sekä kauniisti nypityt ja värjätyt kulmakarvat varmistavat onnistuneen häämeikin. Kosmetologilla käyminen hyvissä ajoin ennen häämeikkiä ja hyvän ihonhoitorutiinin noudattaminen takaavat kuulaan ja pysyvän pohjan meikille. Kosmetologin avulla saadaan myös suljettua pois allergisten reaktioiden mahdollisuus. Kulmat olisi hyvä värjätä ja siistiä noin neljä päivää ennen juhlaa. Varaathan ajan koemeikkiin, jotta voimme suunnitella meikin ja sen väriharmonian juuri sinulle sopivaksi. Teethän myös juhlavalmistelut ajoissa, jotta voit nauttia päivästäsi!

Kysy lisätietoja

Entä hääkampaus?

Hääkampaus on yhtä tärkeä kuin meikki, joten varaa aika myös koekampaukseen. Koekampauksen ja koemeikin voi tehdä samalla kertaa. Voit halutessasi etsiä jo valmiiksi inspiraatiokuvia kampaustasi varten.

Tulethan hääpäivänä paikalle puhtaalla ja kuivalla tukalla.

Lue lisää kampaamopalveluistamme

Sulhasen meikki

Myös sulhanen on hyvä ehostaa tärkeään päivään. Sulhasen meikki on kevyt. Sen tarkoitus on peittää ihon pienet virheet, punoitukset ja tummat silmänaluset ennen hääkuvausta. Ja miksei sulhanenkin haluaisi näyttää freesiltä juhlapäivänä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meikkikurssi

Kesto: viisi viikkoa (viisi moduulia, kolme kurssipäivää viikossa, kurssipäivät pe–su)

 

Rakastatko meikkejä ja meikkaamista? Tähtäätkö kenties kauneusalalle, esimerkiksi meikkaajaksi tai kauneusasiantuntijaksi? Järjestämme kauneusmeikkikurssin, jonka kesto on viisi viikkoa. Kurssipäivät alkavat aina teoriaosuudella, jonka jälkeen kurssilaiset harjoittelevat päivän aihetta pareittain. Kouluttaja on läsnä koko ajan, jotta jokainen kurssilainen saa varmasti yksilöllistä apua tarvittaessa.


Kurssi alkaa katsauksella eri ihotyyppeihin ja siihen, miten niitä tulee hoitaa. Tämän jälkeen käsitellään yleishygieniaa, siveltimien huoltoa sekä ripsien ja kulmien muotoilua ja värjäystä. Myöhemmin päästään tutustumaan kasvojen ja silmien muotoihin sekä asiakkaan sävyharmonian löytämiseen. Kurssin avulla osallistuja oppii luomaan asiakkaan tyyliin ja persoonaan sopivan arki- ja juhlameikin.


Meikkaaminen on luovaa työtä, jossa meikkaajan tai kauneusasiantuntijan persoonallinen kädenjälki saa näkyä. Kouluttaja auttaa löytämään rohkeuden tuoda esiin omaa luovuuttaan. Samalla saat vinkkejä kauniin ja kestävän meikin tekemiseen.


Kouluttajana toimii Pia Still, jolla on vuosien kokemus meikkaajan työstä. Pia on toiminut muun muassa Meikkikoulu Makeup Mondon pääkouluttajana viisi vuotta sekä eri meikkibrändien edustajana. Koulutukseltaan Pia on meikkaaja-stylisti-maskeeraaja, kosmetologi, hyvinvointivalmentaja sekä terapeutti.

Kysy lisätietoja

Kuvagalleria

Puhelinkuvake

Meikkauspalvelumme antavat hehkua kaikkiin tilaisuuksiin. Varaa aika hoitolaamme Helsingin Munkkiniemessä!

Yhteystiedot