Kulmien ja ripsien käsittelyt Munkkiniemessä Helsingissä

Mondo Bellezza & Benessere laittaa kulmat ja ripset kuntoon. Palvelumme kattavat ripsien värjäyksen, kulmien muotoilun ja värjäyksen sekä Yumi Lash -ripsien kestotaivutukset ja Yumi Brows -kulmien laminoinnit. Tutustu myös meikkauspalveluihimme ja varaa aika Helsingin Munkkiniemessä palvelevaan hoitolaamme!

Yhteystiedot

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilussa nypimme pois ylimääräiset kulmakarvat. Kulmien värjäyksessä muotoilemme ensin kulmat ja värjäämme ne sitten sopivalla sävyllä. Otamme huomioon asiakkaan yksilölliset piirteet, kuten kasvojen muodon sekä ihon ja hiusten sävyn. Lopputuloksena ovat luonnollisen näköiset, kauniit kulmakarvat.

Varaa aika kulmien muotoiluun tai muotoilun sisältävään värjäykseen! Ajanvaraus onnistuu sähköisesti 24/7.

Ajanvaraus

Ripsien värjäys

Ripsien värjäyksessä värjäämme ripsesi halutulla värillä. Käytämme silmäripsille ja silmille turvallisia väriaineita ja erikoistekniikkaa, joka auttaa minimoimaan silmien ärsytyksen ja kirvelyn. Ripsien värjäys korostaa silmien muotoa ja tuo syvyyttä katseeseen.

Varaa aika!

Yumi Lash -ripsien kestotaivutus

Yumi Lash -ripsien kestotaivutus tehdään turvallisilla, ripsiä hoitavia ainesosia sisältävillä tuotteilla. Kestotaivutus korostaa silmien luonnollista kauneutta ja tuo katseeseen syvyyttä.

Yumi Lash -kestotaivutuksen tekeminen kestää noin 90 minuuttia. Tulos kestää noin 8–10 viikkoa, eli silmäripsien normaalin elinkaaren verran. Käsittelyn voi uusia kahdeksan viikon välein. Kestotaivutuksen jälkeen kulmia on hyvä hoitaa sitä varten suunnitelluilla tuotteilla. Näin ripset pysyvät kauniina ja taivutus kestää pidempään. 

Varaa aika!

Yumi Brows -kulmien laminointi

Yumi Brows -kulmien laminointi eli brow lift ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja. Laminoinnissa käytettävät tuotteet sisältävät keratiinia, vitamiineja ja proteiineja. Kulmien laminointi korostaa kulmakarvoja luonnollisella tavalla. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua kestopigmentointia tai microbladingia.

Kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdessä käsittelyssä. Lopputulos kestää noin 4–6 viikkoa. Käsittelyn jälkeen kulmia on hyvä hoitaa niille tarkoitetuilla tuotteilla, jotta lopputulos kestää pidempään.

Siirry ajanvaraukseen
Puhelinkuvake

Teemme kauniit ripset ja kulmat Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä!