Hoitavat ja virkistävät kasvo- ja vartalohoidot Helsingin Munkkiniemessä

Mondo Bellezza & Benessere tekee hoitavat ja virkistävät vartalohoidot ja kasvohoidot Helsingin Munkkiniemessä. Monipuolisesta kauneuskeskuksestamme saat myös muun muassa ripsi- ja kulmapalvelut sekä meikkauspalvelut. Lue lisää ja varaa aika!

Yhteystiedot

Kasvohoidot

Bioline Jato on italialainen ammattikosmetiikkasarja, jossa luonnollisten aineosien puhtaus yhdistyy kosmeettiseen tehokkuuteen. Tuotesarjan tehokkuus perustuu tutkimukseen ja koulutukseen, hoitoihin liittyviin hierontatekniikkoihin sekä tuotteiden tarkkuuteen ja herkkyyteen.

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman, mukaan lukien kotihoito-ohjeet. Huomioimme hoidoissa eri ihotyyppien tarpeet. Hoitoja voidaan personoida vaihtelemalla tuotteita ja hoitomenetelmiä iästä ja kausittaisesta biorytmistä riippuen.

Bioline Jato Line+

Bioline Jato Line+ -erikoiskasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Se ei sisällä mekaanista puhdistusta. Hoidon kesto on noin 50–60 minuuttia.

De-Sense

De-Sense-erikoiskasvohoito sopii herkistyneelle, voimakkaasti reagoivalle iholle, couperosa-iholle ja rosacea-iholle. Se rauhoittaa, suojaa ja korjaa. Hoidon kesto on noin 60–70 minuuttia.

Lifting Code

Lifting Code -erikoiskasvohoito pehmentää juonteita ja kohottaa kasvoja luonnollisella tavalla. Iho uudistuu ja elpyy. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät tiivistettyä hyaluronihappoa ja luonnollista kollageenia. Lifting Code -kasvohoidon kesto on noin 60 minuuttia.

Gua Sha

Gua Sha -hoito kiinteyttää ihoa. Hoidon aikana hierotaan kasvot, decoltee-alue, pää, hiusraja, rinnan yläosa ja kallonpohja. Lisäksi kasvot puhdistetaan ja käsitellään naamiolla. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Hoidon kesto on noin 80 minuuttia.

Aqua+

Aqua+ tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta ja ylläpitää sen luonnollisia toimintoja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Pura+

Pura+ vähentää epäpuhtauksia, supistaa ihohuokosia, puhdistaa ja tuo mattapinnan iholle. Hoito sopii erityisesti rasvaiselle iholle ja sekaiholle.

Dolce+

Dolce+ vahvistaa ihon puolustuskykyä ulkoisia ärsykkeitä vastaan, vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa. Se sopii herkälle ja helposti punoittavalle iholle.

Vita+

Vita+ tarjoaa edistyksellistä suojaa, pehmeyttä ja joustavuutta iholle. Se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä.

Vartalohoidot

Meso-Fit

Meso-Fit on intensiivinen vartalohoito, joka puhdistaa, muotoilee ja kiinteyttää. Sitä käytetään erityisesti selluliitin hoitamisessa ja estämään nesteiden kertymistä ja ihon veltostumista vatsan, lantion ja pakaroiden seudulla.

Pehmeä ja rentouttava yrttinen öljyhieronta

Öljyhieronnan saa selälle tai koko vartalolle. Menetelmänä öljyhieronta on huomattavasti kevyempi kuin klassinen hieronta. Se sopii lähes kaikille. Vain muutamat vakavat sairaudet estävät hoidon. Pehmeän yrttihieronnan avulla voidaan ehkäistä ennalta ja hoitaa muun muassa stressiä ja liikarasituksesta johtuvia vaivoja. Sillä voidaan lievittää kipua ja helpottaa lihasjännitystä. Öljyt rentouttavat, elvyttävät ihon terveyttä ja pintaverenkiertoa sekä auttavat poistamaan kuona-aineita. Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka hoitavat ihoa.

Kiinalainen jalkahieronta jalkakylvyllä

Jalkahieronnassa käytetään kiinalaisen hieronnan tekniikoita ja käsitellään akupisteitä.

Saat meiltä myös muun muassa pikamanikyyrit, sokeroinnit ja suihkurusketuksen.

Puhelinkuvake

Teemme hemmottelevat kasvo- ja vartalohoidot Helsingin Munkkiniemessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!